Zelf organiseren

Wat kun je doen?

Wij gaan het liefst met de jongeren zelf om tafel om nieuwe feesten te bespreken. We vinden het belangrijk om samen met jullie te kijken naar nieuwe hypes en gedeelde interesses. Bij deze dagen wij jou uit om een eigen feest te organiseren!

Geen 18 geen druppel
Een goed feestje zonder alcohol, kan dat? Ja, natuurlijk! Sinds de nieuwe alcoholwet is er naar onze mening veel veranderd. Er is een nieuwe doelgroep bij gekomen die wel uitgaat, maar niet drinkt. Wij zien daarin kansen in en willen dit op een positieve Inventas-manier aanpakken. Dit doen we het liefst met de jongeren zelf. Heb jij ideeën of tips, wij horen ze graag van je!

Van alle markten thuis
Bij Inventas kunnen we allerlei activiteiten opzetten. Met een ruim aanbod aan workshops, band-avonden, DJ-contests, dansvoorstellingen, theater, sport en game avonden is er voor ieder wat wils. Klinkt leuk, maar wat heb je eraan? Naast het hebben van een leuke middag/avond doe jij ervaring op met organiseren, vergaderen en begroten. Je maakt een promotieplan en leert iets over materiaalinkoop. Kortom: je maakt op een leuke manier kennis met het ondernemerschap.

VOORDELEN
– Je bent van de straat.
– Je doet ervaring op. Handig voor op je CV!
– Je leert samenwerken en organiseren
– Je verbreedt je horizon en leert mensen kennen
– Je komt erachter wat je leuk vind en zeker ook wat je niet leuk vind.
– Je heb de vrijheid om een uniek feest te organiseren.

Lijkt het je leuk om een activiteit te organiseren en toon je graag initiatief? Neem dan contact op via onderstaand formulier.