Zelf organiseren

Wat kun je hier doen?

Wij gaan met jongeren om tafel om nieuwe feesten te organiseren. We vinden het belangrijk om samen met jongeren te kijken naar nieuwe hypes en gedeelde interesses. Hier stemt JC Inventas zijn aanbod op af. Samen met jou organiseren we jouw eigen feest of activiteit. Laat ons weten wat je plannen zijn en we denken graag met je mee!

NIX18
Wij schenken beperkt alcohol en uiteraard schenken wij geen alcohol onder de 18. Hier wordt streng op toegezien. Bij activiteiten kan het zijn dat wij met polsbandjes of stempels werken om hier onderscheid in te maken.

Van alle markten thuis
Bij Inventas kunnen we allerlei activiteiten opzetten. Met een ruim aanbod aan workshops, band-avonden, DJ-contests, dansvoorstellingen, theatervoorstellingen, sport en game-avonden is er voor ieder wat wils.

Klinkt leuk, maar wat heb je eraan?

Naast het hebben van een leuke middag/avond doe jij ervaring op met organiseren, vergaderen en begroten. Je maakt een promotieplan en leert iets over materiaalinkoop. Kortom: je maakt op een leuke manier kennis met het ondernemerschap! Uiteraard hoef je hier zelf niets voor te betalen. Kost jouw activiteit geld? Dan schieten wij dat graag voor.

VOORDELEN
– Je hebt iets leuks te doen
– Je doet ervaring op. Handig voor op je CV!
– Je leert samenwerken en organiseren
– Je verbreedt je horizon en leert mensen kennen
– Je komt erachter wat je leuk vind en zeker ook wat je niet leuk vind.
– Je heb de vrijheid om een uniek feest te organiseren.

Lijkt het je leuk om een activiteit te organiseren en toon je graag initiatief? Neem dan contact op via onderstaand formulier.