Ons doel

Jongerencentrum Inventas is een plek waar jongeren zich thuis kunnen voelen in een veilige omgeving. Wij streven naar een huiselijke sfeer waar iedereen welkom is. Dat is ons doel. We bieden allerlei activiteiten aan zoals workshops, trainingen, evenementen en uitstapjes.

Voor en door jongeren

In Inventas worden activiteiten georganiseerd voor en door jongeren. De jongerenwerkers gaan in samenwerking met jongeren zoeken naar nieuwe ideeën, trends en ontwikkelingen. Zij worden begeleid om een eigen activiteit te organiseren. Dit betekent dat jongeren zelf een naam en thema kunnen verzinnen, begroting opmaken en flyers of posters mogen ontwikkelen.

Ook is Inventas een erkend stagebedrijf dat kwalitatieve goeie en boeiende stage vacatures aanbiedt. Voor meer info bekijk het kopje ‘stage’.

Jongeren kunnen altijd in en uit lopen om bij te praten, vragen te stellen en emoties te delen. Dit kan in vertrouwen met de jongerenwerker gedeeld worden. Als partner van Ons wijkteam Jeugd en Gezin zijn de jongerenwerkers daar ook bevoegd voor.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de organisatie, dan kun je door de weeks binnen lopen tussen 09:00 en 17:00.