Vrijwilligers

Vrijwilligers

Bij Inventas werken wij met een groep van 30 enthousiaste vrijwilligers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de bar- en kassadiensten, licht en geluid bij optredens en de coördinatie van verschillende taken. Ook denken zij mee in de uitvoering van activiteiten en maken ze er een sport van om een gezellige sfeer neer te zetten.

Inventas is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die de vrijwilligersgroep willen versterken. We zoeken enthousiaste jonge mensen met een gezonde ondernemingsdrang en de bereidheid om onregelmatig te werken. Uiteraard dienen vrijwilligers zich te kunnen vinden in de doelstellingen van Inventas en kunnen ze omgaan met een zekere mate van verantwoordelijkheid.

Natuurlijk doe je het werk niet voor niets. Vrijwilligers krijgen binnen Inventas ruim de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en werkervaring binnen de horeca en evenementensector op te doen. Ook bieden wij cursussen aan en krijg jij een Ons Stede Broec Vrijwilligerscertificaat. Bij het zoeken van een baan kijkt de werkgever vaak naar de ervaring van de sollicitant. Ook bij het inloten in een studie wordt gekeken naar de gedrevenheid van de student. Wanneer jij kunt aantonen dat je als vrijwilliger actief bent (geweest) en een enorme dosis ervaring meedraagt, heb jij een streepje voor op de mensen die dat niet hebben.

Kom erbij!

1x per maand, op maandagavond, komen wij bij elkaar. Hier delen we informatie, praten we je bij over de laatste ontwikkelingen en vullen we de planning in voor de komende tijd. Als jij ideeën hebt voor een leuke activiteit, gaan we hier samen mee aan de slag om dat uit te voeren.

Ook gaan we regelmatig met elkaar op pad en doen we leuke dingen samen. De staf geeft je een training in persoonlijke ontwikkeling, communicatie, samenwerken en organiseren. Kortom je doet en leert veel bij Inventas!

Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden en ben je 13 jaar of ouder? Neem dan contact op met ons via telefoon, mail of via het contactformulier op de website

Groeten van Team Inventas,

Thijs, Madelief, Joost en Frank
0228-518048
info@jcinventas.nl