Stages

Inventas biedt je diverse stages aan die op verschillende schoolniveaus uitgevoerd kunnen worden. Zo kun je bij ons een maatschappelijk stage lopen, maar ook voor MBO- en HBO stages kun je bij ons terecht. Wij hebben veel mogelijkheden om aan al je leerdoelen te werken.

Stage lopen bij Inventas is leuk, gezellig en leerzaam. Waar kun je nu nog feestend je diploma halen?! Dit seizoen bieden wij je drie uitdagende stagevacatures aan. Ga jij ervoor om feesten te organiseren of zet je de Chill’In op de kaart? Ook voor het draaien van verschillende diensten kun je gewoon bij ons terecht.

MBO stage

Als MBO’er kun je een activiteit opzetten voor tieners en/of jongeren, groepjes maatschappelijke stagiaires begeleiden of avonden draaien. Op het MBO draait het vooral om doen. Voor de zelfstandige, organiserende en creatieve MBO’er is Inventas een uitdagende stageplek. Middels een intakegesprek kijken we naar de beste invulling voor jou stage. Maar dat het leuk wordt, dat staat vast.

HBO stage

Als HBO student kun je je bij ons verdiepen in het beleid en de methodieken die het jongerencentrum hanteert. Hier kun je de positie, doelstellingen en imago van ons nieuwe centrum onderzoeken en analyseren. Misschien heb je een interessante visie waarover gediscussieerd kan worden of voer je een doelgroep- of concurrentieanalyses uit. Aan de hand daarvan kan de huidige positie van het jongerencentrum worden bepaalt. Wie weet ben jij straks diegene die de invulling van het maandelijkse programma aanpast! Misschien vind je het wel interessant om een groepje maatschappelijke stagiaires te begeleiden. Je organiseert samen met hen een feest. Zij leren plannen en communiceren en jij begleidt ze daarin. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, het is aan jou om je opdracht vorm te geven en de daarbijbehorende competenties te bepalen.

Maatschappelijke stage

Ook voor een maatschappelijke stage kun je bij ons terecht. Je kunt ervoor kiezen om een feest te organiseren waarbij je zelf de naam, het thema, de aankleding en de muziek bepaalt. Je krijgt dan een eigen geldbudget dat je naar wens kunt uitgeven aan het feest.

Whut, krijg ik zomaar geld van jullie?
Ja, zoveel vertrouwen hebben wij in de jongeren die bij ons komen! Je hoeft alleen maar te bewijzen dat het geld goed terecht komt en dat je weet waarom je wat uitgeeft. Daarnaast leer je zelf een flyer ontwerpen en een begroting maken.

Niet iedereen houdt ervan om de touwtjes in handen te hebben. Zie jij jezelf liever op de werkvloer diensten draaien tijdens grote avonden? Dat kan ook! Bij iedere activiteit hebben we mensen nodig bij de entree, garderobe, muntverkoop en bar. Je leert hier onder andere met de kassa’s werken, samenwerken en mensen verwelkomen.

Wij vinden het belangrijk dat je de stage leuk vindt en er ook nog wat van leert. Kies daarom een vacature die niet alleen leuk, maar ook uitdagend is. Wij hebben in ieder geval genoeg  werkzaamheden, jij hoeft ze alleen nog maar te kiezen.

Kijk op https://www.vrijwilligerspunt.com/maatschappelijke-stage voor ons actuele aanbod!

Aanmelden kan bij Jillis (coordinator@jcinventas.nl). Geef daarin dan in ieder geval aan:
– Waarom je stage wilt lopen bij Inventas
– Om welke periode het gaat
– Welke dagen van de week
– Hoeveel uur per week
– Welke opleiding je doet
– In welk jaar je zit

Wil je je direct al inschrijven, dan gebruik je de link van https://www.vrijwilligerspunt.com/maatschappelijke-stage