Over ons

Over ons

Jongerencentrum Inventas is een plek waar jongeren zich thuis kunnen voelen in een veilige omgeving. Wij streven naar een huiselijke sfeer waarin iedereen welkom is en bieden allerlei activiteiten aan zoals workshops, trainingen, evenementen en uitstapjes.

VOOR JOU, DOOR JOU

In Inventas worden activiteiten georganiseerd voor en door jongeren. De jongerenwerkers gaan samen met jou op zoek naar nieuwe ideeën, trends en ontwikkelingen. Je wordt begeleid in het organiseren van een eigen activiteit en leert veel mensen kennen. Je leert een begroting opmaken, flyers en posters vormgeven, materiaalinkoop en bovenal jezelf kennen.

Bij ons kun je altijd in- en uit lopen om te praten, vragen te stellen of emoties te delen. Dit kan in vertrouwen met de jongerenwerker gedeeld worden. Als partner van Ons wijkteam Jeugd en Gezin zijn de jongerenwerkers daar ook bevoegd voor en helpen zij jou om je eigen ‘ik’ weer terug te vinden. Kom gerust eens langs op maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00. Voor de avonden en weekenden bekijk je de agenda.

STAGE

Naast een superleuke uitgaansplek zijn wij ook gewoon een erkend en bekend leerbedrijf. Met kwalitatieve goede en boeiende stageplekken helpen wij jou aan je diploma. Meer informatie vind je onder het kopje ‘stages’.

ANBI STATUS

Goed om te weten is dat JC Inventas als onderdeel van Stichting Ons Stede Broec de ANBI-status draagt. Meer informatie vind je hier.