Circle of Music + No Offense

Circle of Music + No Offense

UPDATE 23-9-2023:

Wegens privéomstandigheden kan Circle Of Music vanavond helaas niet komen spelen. No Offense is wel van de partij en zij zullen een extra lange set ten gehore brengen. Om bezoekers tegemoet te komen, is besloten dat de entree vanavond gratis is! Tot vanavond!

 

Jaaaa! Op zaterdag 23 september gaan we weer los met livemuziek!

Geen Nederlandstalige meuk,  maar echte, onvervalste Rock! Denk aan covers van de 4-Non-Blondes, Ricky Martin, Guns N’ Roses, Nirvana (en nog veel meer), maar ook het nodige eigen werk zal ten gehore worden gebracht.

Niemand minder dan de mannen van No Offense, inmiddels al vaker te zien geweest bij Inventas, beklimmen het podium. Deze mooie band bestaat uit jonge honden, zoals ze het zelf zeggen. De praktijk leert ons dat de energie ervan af spat! Helemaal als zanger en frontman Daan Appelman weer eens -op blote voeten!!- het podium af springt en zich tussen het publiek mengt.

Ook Circle of Music is er om het dak eraf te rocken! Een band van jongeren in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar. De één al ervaren, de ander nog nooit een toets aangeraakt… Wat ongeveer een jaar geleden begon onder leiding van Rhythm Haakman en Jan van Vliet, is in korte tijd uitgegroeid tot een graag geziene act. Na de Muzikale Wandeling in Zwaagdijk, de Hoornse Stadsfeesten en de Avond van Andijk, is nu ook eindelijk Inventas aan de beurt om kennis te maken met Circle of Music!

 

Maak je klaar voor een avond vol mooie muziek!

 

 

  • Locatie: Zaal