Activiteitenweek

Activiteitenweek

In samenwerking met Sportservice West-Friesland en diverse lokale sportverenigingen organiseren wij in de meivakantie voor de 2e keer  een activiteitenweek voor iedereen vanaf 9 jaar t/m 18 jaar.

Kom jij ook leuke activiteiten doen in de meivakantie?

Na een succesvolle herfstvakantie activiteitenweek editie staat nu de meivakantie alweer bijna voor de deur. Een mooi moment om samen met je vrienden of vriendinnen een ochtend/middag leuke activiteiten te gaan doen. Jongerencentrum Inventas en Team Sportservice West-Friesland slaan de handen ineen voor een week vol activiteiten in en rondom JC Inventas in de meivakantie!
Alle sporten worden gehouden in of rondom Inventas. Dit om de jeugd kennis te laten maken met het jongerencentrum en zijn medewerkers. Het jongerencentrum is meer dan een locatie waar alleen feesten worden gegeven. “We willen laagdrempelig en toegankelijk zijn voor alle jeugd in de omgeving” aldus jongerenwerker Jillis Vermeulen.

Activiteiten
Er is een uitgebreid programma samengesteld met activiteiten zoals; lasergamen, archery tag, panna -en poolvoetbal, bootcamp, survival, kickboksen en zumba. Er zijn ook workshops zoals een DJ’en, houtsnijden, teken/schilderen en haar en make-up workshop. Voor maar € 2,50 per activiteit kan je al mee doen!

Inschrijven
De inschrijving is geopend tussen 9 en 24 april. Inschrijven kan vanaf 9 jaar. Voor het totale aanbod kijk je op jouw.teamsportservice.nl/west-friesland, klik op de button ‘Evenementen & Activiteiten’ en vervolgens op ‘meivakantie activiteiten’. Je kunt via de website direct afrekenen. Je mag zoveel activiteiten kiezen als je wilt. Op de website vind je alle informatie.

Let op: data en tijden kunnen op het laatste moment nog worden gewijzigd. Dit wordt aangepast op de website. Er zijn voor alle activiteiten een beperkt aantal plaatsen. Wanneer een activiteit niet meer op de website staat, betekent het dat deze vol zit. Wees er dus snel bij!

  • Locatie: In en om Inventas