Waarom krijgt Welzijn Stede Broec een nieuwe naam?

Waarom krijgt Welzijn Stede Broec een nieuwe naam?

Wat fijn dat zoveel mensen de moeite nemen om te stemmen op een nieuwe naam voor Welzijn Stede Broec! We hebben veel stemmen binnen gekregen via de site, en ook heel wat telefonische stemmen ontvangen. De reacties op de naamswijziging waren veelal positief. Ook waren er kritische vragen; is een naamswijziging wel nodig? We lichten de keuze voor een nieuwe graag nog wat uitgebreider toe.

De naamswijziging is een wens vanuit vele hoeken van de gemeenschap en van onze teamleden. Veel gehoord is dat in de praktijk de naam ‘Welzijn Stede Broec’ niet goed aansluit bij de diensten die we leveren en de expertise die we in huis hebben. De diensten van onze organisatie zijn de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Met de komst van het nieuwe loket zullen we nóg meer diensten aanbieden. Hiermee worden we zoveel meer dan een welzijnsorganisatie, dat de naam Welzijn Stede Broec de lading niet meer goed dekt. Door de keuze voor een nieuwe naam zetten we onze organisatie in één keer op een andere manier op de kaart, passend bij ons brede aanbod diensten.

 

We gaan slim te werk

We hebben de naamsverandering goed voorbereid. Door precies genoeg in te kopen hebben we geen grote voorraad briefpapier en folders. Door te kiezen voor een logo dat goed aansluit bij de huidige huisstijl hoeven we weinig aan onze communicatie-uitingen te veranderen. En met een paar kleine aanpassingen is ook onze website klaar voor een naamswijziging.

 

Stemmen is nog mogelijk!

Al vanaf de opening van de stemming loopt ‘Ons Stede Broec’ voor op ‘Wijzer Stede Broec’ met ongeveer tweederde van de stemmen. Er zijn officieel nog een paar dagen om te stemmen. Maandag 28 september sluit de stemtool op de site: www.welzijnstedebroec.nl/stem