Bende op het Plein

Bende op het Plein

Bende op het Plein is een eendaagse buitenactiviteit dat door jongerencentrum Inventas georganiseerd wordt. Het vind ongeveer rond eind juli plaats op de aangesloten parkeerplaats van Inventas. Het programma zal buiten plaatsvinden en de bar en toiletten zijn binnen.

Op de dag kunnen jongeren meedoen met een beachvolleybal toernooi. Er wordt een WK buikschuiven opgezet en rond etenstijd is er een grote BBQ. Dit programma was voor de jongeren het populairst. Ook vinden wij als hoofdorganisatie belangrijk dat het programma toegankelijk en laagdrempelig is voor de bezoeker. Dat betekent dat de deelname aan de onderdelen gratis zijn en dat het meedoen voor de  meeste jongeren toegankelijk is.

Om de doelgroep te verleiden is het doel om met zand en een luchtattractie in te huren om het spectaculair te maken. Het geeft Bende op het Plein meer gezelligheid en wordt vele malen aantrekkelijker.

Doelgroep

Bende op het Plein is bedoeld voor vrijwillige jongens en meiden van 14 tot en met 25 uit Stede Broec en omgeving. De organisatie willen alle vrijwilligers van verenigingen, organisaties, instanties uitnodiging om deel te nemen.